Aquell enregistrament al Petit Palau

Dos dies intensos a la sala del Petit Palau per enregistrar 10 obres del meu repertori per a piano. Comptava amb un gran pianista, José Enrique Bagaría, i amb un tècnic de so entranyable com és en Lluís Soler, el “Solfa”. L’exigència era máxima i el resultat, immillorable. La meva entesa amb José Enrique va ser total. L’encara jove pianista va fer un esforç que admiro per la seva voluntat d’extreure el contingut d’unes obres molt diferents entre sí i gens fàcils en l´aspecte tècnic.

Vàrem passar dos dies cercant la qualitat sonora i naturalment la perfecció formal i rítmica. A tot això vull afegir que dins d’aquelles hores esgotadores varem tenir diversos moments d’esbarjo en els que rèiem a cor què vols.

Jordi Cervelló

 

Dos días intensos en la sala del Petit Palau para grabar 10 obras de mi repertorio pianístico. Contaba con un gran pianista, José Enrique Bagaría, y con un técnico de sonido entrañable como es Lluís Soler, el “Solfa”. La exigencia era máxima i el resultado, inmejorable. Mi entendimiento con José Enrique fue total. El todavía joven pianista realizó un verdadero esfuerzo en conseguir extraer el contenido musical de unas obras muy distintas entre sí y nada fáciles en su aspecto técnico.

Pasamos dos días centrados en la calidad sonora y naturalmente en la perfección formal y rítmica. A todo ello me place añadir que en aquellas horas agotadoras tuvimos diversos momentos de distensión que aprovechamos para reírnos a nuestras anchas. 

Jordi Cervelló

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s