Creació i alcoholisme

EL CONFIDENCIAL - Preus Congreso Diputados - 2013052781gin_int

elconfidencial.com

Sóc compositor però també un ciutadà que té dret a dir el que pensa. Aquest cop el comentari és sobre els polítics i en concret sobre un fet que desconeixia i que m’ha deixat glaçat: la venda i el consum de begudes alcohòliques d’alta graduació al Congrés dels Diputats de Madrid. És a dir, treballant, i bevent alcohol. Mentre, jo, escrivint música amb la ment el més serena possible.

Més que greu, em sembla un insult pensar que el nostre país depèn d’uns diputats que ocupen la seva cadira sota els efectes de l’alcohol. Espanya és, des de fa temps, un país d’una credibilitat sota mínims. Un país amb un govern que viu luxuriosament, que es mofa del seu propi poble a base de mentir constantment, i de realitzar actes criminals encoberts per la pròpia Justícia.

La música és encara més meravellosa.

Jordi Cervelló

CREACIÓN Y ALCOHOLISMO

Soy compositor pero también un ciudadano que tiene derecho a decir lo que piensa. Esta vez el comentario es sobre nuestros políticos y de manera concreta sobre un hecho que desconocía y que me ha dejado perplejo: la venta y consumo de bebidas alcohólicas de alta graduación en el Congreso de los Diputados en Madrid. Mientras, yo, escribiendo música con la mente lo más serena posible.

Más que grave, me parece un insulto pensar que nuestro país depende de unos diputados que ocupan su silla bajo los efectos del alcohol. España es desde hace ya tiempo una nación con una credibilidad bajo mínimos. Un país con un gobierno que vive lujosamente, que se mofa de su propio pueblo a base de la mentira constante y de actos criminales encubiertos por la propia Justicia.

La música es todavía más maravillosa.   

Jordi Cervelló

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s