María Dueñas, un milagro

Maria Dueñas

El meu amic Daniel Blanch m’ha enviat aquesta gravació d’una joveníssima violinista granadina que es diu María Dueñas. La seva interpretació m’ha dut al cel, al paradís. No exagero. ha estat un veritable regal escoltar-la. No és gens freqüent escoltar un violí tocat tan meravellosament bé. El violí és l’instrument més celestial de tots. I María apareix com un àngel. És andalusa i estic segur que porta dins allò ‘misteriós’ que té el flamenc. Jo ho entenc així. Encara he d’escoltar el Concert de Paganini, que diuen que toca de manera extraordinària. De moment, amb Mozart ja he percebut el meravellós del seu violí. Felicitats, María!

De tot cor, Jordi Cervelló

Mi amigo Daniel Blanch me ha mandado esta grabación de la jovencísima violinista granadina María Dueñas. Su interpretación me ha llevado al cielo. Al paraíso. No exagero. Ha sido un verdadero regalo escucharla. No es nada frecuente oír un violín tocada tan maravillosamente. El violín es el instrumento más celestial de todos. Y María aparece como un verdadero ángel. Es andaluza y estoy seguro que lo “misterioso” del flamenco está en ella. Lo entiendo de esta manera. Debo escuchar todavía el Concierto de Paganini, que dicen que toca de manera extraordinaria. De momento, con Mozart ya he percibido lo milagroso del violín. ¡Felicidades, María!

De todo corazón,

Jordi Cervelló

Un pensament sobre “María Dueñas, un milagro

  1. Gracias Jordi es realment deliçiosa Maria Dueñas. Fa temps que no se de tu pero si o no vol dir que no m’encanta recordó a de tu amb tota la admiraçio i el gran carinyo que et métricas.

    Et desitjo molts exits i molt nones gestes, per tu i per tota la teva familia.😘😘😘😘😘😘🤣😘🤣👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

    Enviado desde mi iPhone

    > El 18 dic 2017, a las 12:17, Jordi Cervelló escribió: > > >

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s