Cinc anys del Murtra Ensemble


.
El pròxim 23 de novembre el Murtra Ensemble oferirà un concert de celebració dels seus primers cinc anys, a l’Auditori Can Roig i Torres de Santa Coloma de Gramenet, on s’hi podran sentir obres de Jordi Cervelló, i també de Joan Albert Amargós, Miquel Roger i Pau Sandaran. Una hora abans del concert, a les 20 h, es farà una taula rodona, en la que també hi participarà Cervelló, que moderarà el periodista musical Pere Andreu Jariod. 

A més, dos dies abans del concert, dimecres a les 18 h, Cervelló haurà participat en una Aula Oberta organitzada per l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), al costat del també compositor Pau Sandaran i dels membres del Murtra Ensemble, per a treballar les seves respectives obres. L’entrada, tant al concert com a l’activitat de l’ESMUC, és gratuïta.
.

El próximo 23 de Noviembre el Murtra Ensemble ofrecerá un concierto de celebración por su quinto aniversario, en el Auditorio Can Roig i Torres de Santa Coloma de Gramenet, donde se podrán escuchar obras de Jordi Cervelló, y también de Joan Albert Amargós, Miquel Roger i Pau Sandaran. Una hora antes del concierto, a las 20 h, tendrá lugar una mesa redonda, en la que también estará Cervelló, que moderará el periodista musical Pere Andreu Jariod.

Además, dos días antes del concierto, el miércoles a las 18 h, Cervelló habrá participado en una Aula Abierta organizada por la Escuela Superior de Música de Catalunya (ESMUC), al lado del también compositor Pau Sandaran y de miembros del Murtra Ensemble, para trabajar sus respectivas obras. La entrada, tanto al concierto como a la actividad de la ESMUC, es gratuíta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s